Dwight Howard novi košarkaš 76ersa
Foto - EPA

Ponovo promijenio tim

Dwight Howard novi košarkaš 76ersa

Midhat Šljivak

Dwight Howard novi je košarkaš Philadelphia 76ersa.

Nakon osvajanja titule prvaka sa Los Angeles Lakersima, Howard je postao slobodan igrač i imao je nekoliko ponuda na stolu.

Na kraju je odabrao potpis za 76erse, te će naredne sezone biti podrška za Joela Embiida na centarskoj poziciji ovog tima.

Tako je Howard nastavio mijenjati timove. Phila mu je šesti tim u šest sezona, a prošle je u dresu Lakersa ubacivao 7.5 poena i imao je 7.3 skokova po meču.

U karijeri je ovaj sjajni centar na prosjeku od 16. poena i 12.3 skokova, a košarku karijere je bez ikakve dileme igrao u Orlandu

Top Komentari

WOLF20
Ko sve uzima pare boze sacuvaj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti