Azmir Husić se sutra video linkom obraća igračima Tuzla Cityja

Oproštajni govor u 2020. godini

Azmir Husić se sutra video linkom obraća igračima Tuzla Cityja

Edmir Škorić

FK Tuzla City je pobjedom nad Borcem okončao prvi dio sezone, a igračima sada slijedi odmor prije nego će opet u pogon.

Pobjeda nad Borcem došla je u pravom trenutku za Tuzlake, poslije tri vezana poraza. Ovaj tim je sada sedmi sa 27 bodova i sigurno da su očekivanja bila veća, no isto tako, jasno je da će u nastavku sezone ekipa pokušati da se uključi u borbu za Evropu.

Igrači Tuzla Cityja sutra će u prostorijama kluba biti video linkom na vezi sa predsjednikom kluba Azmirom Husićem, koji će sigurno imati šta da kaže svojim igračima.

Bit će to jedan takoreći oproštajni razgovor u ovoj godini, pošto je Husić u Sjedinjenim Američkim Državama i nije u mogućnosti da "oči u oči" obavi taj finalni govor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On bi se, prema našim informacijama, u Tuzlu trebao vratiti početkom januara naredne godine, kada bi mogle da startaju i prozivka te pripreme Tuzla Cityja za drugi dio sezone.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

senad035
Eto njega nazad u Slobodu, živi bili pa vidjeli
0 7
Sarbit2019
Idi Azmire u Zeljkana da se more Amaw derati i galamiti na tebe.Đessuuu pare.Ti donesi kapital a oni ce trositi.Svakako se Amaw drži izreka iz Alan Forda pa ce primjeniti onu " Vi imate novac mi imamo iskustvo na kraju nama ostaje novac a vama iskustvo" sretno Azmire.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije