Dva bivša Zmaja kandidati za stručni štab reprezentacije BiH?

Sutra bi trebalo biti sve poznato

Dva bivša Zmaja kandidati za stručni štab reprezentacije BiH?

Edmir Škorić

Stručni štab Ivayla Peteva još uvijek nije kompletiran, ali sutra će biti sve poznato.

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH sutra ćemo saznati četvrtog člana stručnog štaba seniorske reprezentacije BiH, koja uskoro kreće u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Kako neslužbeno saznajemo u stručnom štabu će biti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, a njima će se pridružiti još jedan od dvojice nekadašnjih reprezentativaca BiH.

Kako saznajemo, kandidati za to mjesto su Mensur Mujdža i Elvir Rahimić, koji je već ranije bio u stručnom štabu kod Safeta Sušića. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Obojica su ostavili značajan trag noseći dres reprezentacije BiH, pa je sasvim sigurno da zaslužuju i u budućnosti da budu dio Zmajeva, na bilo koji način.

Top Komentari

redbull
Nema vece ublehe od ovog muse, ne znam ko ga drzi toliko tu.
11 0
user1593509319
Peteva otjerati prvu utakmicu i staviti Barbareza za selektora sa Mujdjom i Rahimicem
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi