Kladionice potpuno podcijenile Velež

Ne vjeruju u novo iznenađenje

Kladionice potpuno podcijenile Velež

M. Šljivak

Mostarski Velež sutra u Švedskoj igra prvi meč trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Elfsborga.

Nakon sjajnog izdanja i prolaska grčkog velikana AEK-a, Rođeni su sada pred novim izazovom u kojem im kladionice ne daju previše šanse za prolazak u narednu rundu takmičenja.

Mostarci su veliki austajderi u sutrašnjem meču protiv Elfsborga. Kvote to jasno pokazuju i po svemu sudeći da kladionice ne vjeruju u novo iznenađenje predstavnika Bosne i Hercegovine.

Najbolje kvote možete naći u kladionici Mozzart koja je odlučila počastiti sve one koji vjeruju u uspjeh Veleža u sutrašnjem meču.

Prognozu meča Elfsborg - AEK možete OSTAVITI OVDJE.

Velež u meč sa Elfsborgom ulazi nakon poraza u domaćem prvenstvu od Rudar Prijedora (2:0).

Trener domaćeg tima Feđa Dudić je nakon utakmice dao komentar o igri svog tima. Tvrdi da umor nije razlog poraza.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nije umor pravi razlog poraza. Preuzimam glavni dio krivnje, preuzimam odgovornost. Ja sam birao sastav. Da smo stavili prvih 11 iz Atine vjerovatno bi bilo 0:5. Karma je čudo. Digli smo se protiv AEK-a, misli smo da smo dotakli nebo. Bolje da se sad vrati negdje kasnije. Kako daješ, tako ti se vrati. Znam zašto nismo pobijedili, ali to je za svlačionice", rekao je Dudić.

Susret Elfsborg - Velež igra se sutra od 18:45 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nekodaleko
Nek nas potcjenjuju najbolje je a mi cemo da iznenadimo pozz iz Zenice
3 1
Sanska_Prangija
Zar se tek poslje tekme ne moze reci da je neko podcijenjen?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi