Francuzima se svi smiju zbog nove grafike početnih sastava

Zanimljivo "rješenje"

Francuzima se svi smiju zbog nove grafike početnih sastava

Endin Čaušević

Lyon je danas ponovo razočarao svoje navijače jer su osvojio samo bod na svom terenu protiv Clermonta.

Navijači na stadionu u Lyonu danas su vidjeli čak šest golova, a rezultat je na kraju bio 3:3.

Lyon je vodio sa 3:1 u ovoj utakmici i činilo se da će sigurno doći do tri boda, no gosti su sve šokirali u finišu meča kada je Rashani postigao dva gola i donio bod svojoj ekipi.

Meč iz Lyona našao se u centru pažnje javnosti i zbog grafike početnih sastava koja je prikazana pred početak utakmice.

Na mečevima Ligue 1 vidimo prvo sastave oba tima, a ove sezone su dodane i fotografije igrača. Međutim, Francuzi se nisu baš proslavili sa novom grafikom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, oni nemaju fotografije za fudbalere koji su tek stigli u Lyon, te su u ovoj grafici prikazani na zaista čudan način koji je iznenadio mnoge.

Top Komentari

Shojich07
Koji glup naslov, kao da djeca iz osnovne škole pišu. Ljudi nemaju sliku igrača u dresu kluba i to je to. Kod nas nema štampača od 100 km reprezentacija, te zbog toga propusti se svjetsko takmičenje.... Bitno je drugome se podsmijehivati....
7 1
Farense
Cijepljeni/čipovani pa isti haha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije