Mourinho o Newcastleu: Postoji ta emocionalna veza...

Trenutno na klupi Rome

Mourinho o Newcastleu: Postoji ta emocionalna veza...

E. Škorić

Jose Mourinho jedan je od brojnih trenera koji se povezuju s Newcastleom nakon što je klub kupljen od strane saudijskog princa "teško" više od 300 milijardi eura.

Za Newcastle se vjeruje da će uskoro imati vrhunskog trenera i najbolje igrače jer sada naravno ekipa sa St. James Parka može da uživa u novcu koji će upumpati saudijski princ.

Očekivalo se da trenutni menadžer Newcastlea Steve Bruce bude smijenjen prije današnje utakmice protiv Newcastlea, no čini se da su vlasnici pokazali malo duše, pa će ta smjena doći poslije.

Mourinho priznaje da ima emocionalnu vezu s Newcastleom, ali da je trenutno sretan poslom u Romi.

"Jedino što mogu reći je da sam mnogo, mnogo godina radio s jednom od najvažnijih osoba u povijesti Newcastlea, Sir Bobbyjem Robsonom, pa sam zbog toga uvijek bio pomalo emocionalno povezan s tim gradom i sa tim klubom i njegovim navijačima, ali ništa više od toga", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sretan sam što sam sada trener Rome i 100 posto sam uključen u taj projekat", dodao je Portugalac.

Niz je trenera koji se još povezuju s Newcastleom i naravno uglavnom se radi o slavnim trenerima koji iza sebe imaju velike rezultate.

Top Komentari

sslazio
Namirisao novce hahaha
10 0
MaDaj
Bas bih volio da znam šta je pisac htjeo reci “ Očekivalo se da trenutni menadžer Newcastlea Steve Bruce bude smijenjen prije današnje utakmice protiv Newcastlea,” sine majku mu, pa pročitaj šta napišeš prije nego pritisnes “objavi”
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi