Dvojica igrača Liverpoola u centru pažnje nakon što su ušli u džamiju kako bi klanjali džumu

Nije prvi put da dolaze u tu džamiju

Dvojica igrača Liverpoola u centru pažnje nakon što su ušli u džamiju kako bi klanjali džumu

E. Čaušević

Sadio Mane poznat je po tome što pokazuje ogromnu skromnost svojim načinom života iako zarađuje miliona u Liverpoolu.

Mane se ne hvali na društvenim mrežama luksuzom i to izbjegava jer ne želi da zbog toga bude u centru pažnje.

Često učestvuje i u humanitarnim akcijama u rodnom Senegalu, a ljetos je donirao čak pola miliona funti kako bi se izgradila bolnica u njegovom rodnom mjestu.

Poznato je da je Mane itekako posvećen vjeri, ali ni to previše ne ističe jer ne voli baš da priča o svom privatnom životu.

No, Mane se našao u centru pažnje u petak kada je sa svojim saigračem iz Liverpoola, Ibrahimom Konateom, došao u džamiju u Liverpoolu kako bi obavio džumu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na Twitteru se ubrzo pojavila fotografija njih dvojice, ali je otkriveno da je Mane već nekoliko godina standardni član džemata ove džamije, te mu se Konate pridružio nakon što je ljetos potpisao za Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sport111
sta je to cudno sto klanjaju dzumu namaz
33 0
Mahatma.Barbie
Svaka mu čast. Ali po islamu je njegova frizura strogo zabranjena. Skidanje dlaka na glavi do kože, farbanje kose u žuto - to ti je druže Mane zabranjeno.
5 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti