Dani Alves novi igrač Barcelone!
Foto - Barcelona

Klub potvrdio

Dani Alves novi igrač Barcelone! · Zvanično

Midhat Šljivak

Dani Alves (38) novi je igrač Barcelone.

Kao što se i najavljivalo, iskusni brazilski defanzivac dogovorio je saradnju sa katalonskim velikanom i ponovo će obući dres ovog kluba.

Barcelona je večeras na zvaničnim stranicama potvrdila povratak 38-godišnjeg fudbalera.

Dani Alves je za Barcelonu nastupao od 2008. do 2016. godine i bio je član jedne od najboljih generacija koja se ikada pojavila.

Oglasi

Sa katalonskim gigantom je osvojio apsolutno sve što je mogao, a u 391 odigranoj utakmici postigao je 21 pogodak.

Alves je potpisao ugovor do kraja ove sezone, a imat će mogućnost i da produži saradnju sa klubom do ljeta 2023. godine.

Dani Alves će imati nevjerovatnu platu u Barceloni

Iskusni brazilski fudbaler Dani Alves (38) vraća se u Barcelonu.

Najtrofejniji fudbaler svijeta nakon pet godina će ponovo obući dres katalonskog velikana i očekuje se da već početkom sedmice započne sa treninzima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alves se u klub vraća zahvaljujući novom treneru Xaviju Hernandezu. On smatra da Brazilac još uvijek ima kvalitet usprkos poznim godinama i da će biti od pomoći relativno mladom timu.

Brazilac će gotovo besplatno nastupati za Barcu. Njegova plata iznosit će jedan euro na sedmičnom nivou i njegov povratak u klub je iz čiste ljubavi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CheGuevara_
Barca postaje gerijatrija...
25 0
Hordas_Aristotel
Taman pomislis Koemana nabili nogom zbog Busquetsa i Piquea kad ono jos gore...
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi