Vučić i Dodik slave pobjedu Srbije: "Problem nastaje ako budemo morali piti po čašicu za svaki gol"

Sastali se u Predsjedništvu Srbije

Vučić i Dodik slave pobjedu Srbije: "Problem nastaje ako budemo morali piti po čašicu za svaki gol"

Endin Čaušević

Reprezentacija Srbije sinoć se plasirala direktno na Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru.

Srbi su došli do nevjerovatne pobjede u Lisabonu jer su gubili sa 1:0 već u drugoj minuti utakmice.

No, gostujuća selekcija uspjela je do kraja da dođe do velikog preokreta i direktnog plasmana na Mundijal u Kataru.

Junak je bio Aleksandar Mitrović koji je zabio gol za 2:1 u 90. minuti koji je utišao Portugalce koji su već vjerovali da idu direktno u Katar, ali na kraju ćemo ih gledati u baražu.

Nakon utakmice reprezentativcima je čestitao i predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je obećao igračima premiju od milion eura pred odlazak u Lisabon i sada je na njemu da to ispuni.

Vučić se i jutros oglasio na Instagramu i otkrio je da ga je u Predsjedništvu Srbije posjetio i bh. političar Milorad Dodik s kojim je proslavio pobjedu Orlova i plasman na Mundijal.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Predsjednik Dodik i ja nazdravili smo sa po dvije dunjevače srbijanskim fudbalerima za veliku pobjedu u Lisabonu. Računali smo, jedna čašica - jedan gol, pa smo morali da popijemo po dvije. Inače, plan nam je da zamolimo naše reprezentativce da sljedeće godine dođu bar do polufinala na Svjetskom prvenstvu i donesu sreću našem narodu, ma gdje da živi. Mada, problem nastaje, ako za svaki gol budemo morali da popijemo po jednu čašicu", napisao je Vučić.

Top Komentari

PlavoBijeli1921
Dobro ba hebo has grob 200 objava o jutros,dobili su svaka cast,al boli nas ***** realno
10 0
lalinjo
Slavi moj Vučiću i dijeli milione eura za pobjedu,pa evo da te pitam jedno pitanje,da li ti je poznato da je jučer preminuo Nebojša Petrović glumac, pjesnik i glazbenik od posljedica smrzavanja na klupi u parku u Novom Sadu,samo ti dijeli, a narod ti umire po parkovima i ulicama od gladi,nemaju krov nad glavom,zbog tebe i takvih ljudi umiru ne svojom voljom već zato što ti i takvi odlučujute o tome i ništa ne poduzimate. Ovo sve isto važi i za ove naše u BiH,ničija nije do zore gorila.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi