Noćna mora za BiH, ali i za druge: Majstorijom za dno zakucao najbogatiji klub na svijetu

Prelijep gol

Noćna mora za BiH, ali i za druge: Majstorijom za dno zakucao najbogatiji klub na svijetu

A. Čaušević

Postoje igrači koji jednostavno ne leže nekim ekipama, tako je i reprezentacija BiH proteklih godina dobila neriješivu enigmu. 

U reprezentativnim duelima BiH i Finske Teemu Pukki je bio prava noćna mora za bh. defanzivce, a našoj reprezntaciji je uspio zabiti četiri gola.

Pukki već godinama igra u Engleskoj gdje nastupa za Norwich, naizmjenično u Championshipu i Premiershipu.

Finski napadač je večeras sa svojim timom gostovao Newcastle Unitedu, odnedavno najbogatijem klubu na svijetu nakon što ih je preuzeo Mohammed Bin Salman.

Činilo se da bi Svrake konačno mogle doći do prve pobjede u sezoni, ali im je Pukki pokvario snove u finišu utakmice.

Newcastle je već u devetoj minuti ostao s igračem manje, međutim golom Wilsona iz penala su uspjeli doći do vodstva.

Ipak, da Norwich stigne do zasluženog boda pobrinuo se Pukki koji sjajnim golom iz voleja zabija za 1:1 te poravnjava rezultata. Volej pogledajte ovdje.

Kanarinci su u posljednjim minutama mogli i do preokreta, imali su dobru šansu preko Meloua, Dubravka je to nekako uspio odbraniti.

Pukki je s večerašnjim golom zakucao Newcastle za dno Premiershipa te popularne Svrake i dalje čekaju na prvi trijumf u sezoni. S druge strane, Norwich je stigao do desetog boda, ali je i dalje u opasnoj zoni.

Top Komentari

bosnjak19781998
klosarcina obori me za 1000km, umri u mukama majmune skijaški, idi vozi bob
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi