Supruga nogometaša poginula u teškoj nesreći, objavila snimak brze vožnje prije kobnog trenutka

Ukrajinka smrtno stradala

Supruga nogometaša poginula u teškoj nesreći, objavila snimak brze vožnje prije kobnog trenutka

E. Škorić

Oleh Dančenko (27) saznao je užasne vijesti o smrti supruge Viktorije Dančenko (27).

Ukrajinska manekenka Viktoria Dančenko u julu 2020. godine udala se za bivšeg nogometaša Šahtara, a sada je nažalost smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Odesi.

Ova djevojka bila je poznata po brzoj vožnji, pošto je često na društvenim mrežama kačila snimke na kojima je vidljivo kako voli "stisnuti papučicu" i često je kršila pravila saobraćaja, odnosno vozila i više od dozvoljenog.

Ona je u trenutku kobne nesreće vozila suprugov Mercedes, s kojim je udarila u jedno vozilo marke "KIA", a potom i u kamion. Na mjestu je preminula, a vatrogasci su na kraju iz potpuno uništenog automobila izvadili njeno beživotno tijelo.

Viktoria je bila influencerica, a njeni bliski poznavali su je kao ljubiteljicu brzine.

Na internetu su se pojavile i snimke s mjesta nesreće, iz kojih se vidi koliko je ozbiljna, pošto je automobil bio potpuno oštećen. Na snimci objavljenoj na internetu vidi se i trenutak  snimljen za vrijeme dok je manekenka bila za volanom prije kobnog trenutka.

Oglasi

Njen suprug Oleh potpuno je shrvan i pitanje je kako će nastaviti karijeru. Trenutno je član AEK-a, ali je na posudbi u ukrajinskoj Zoryji.

Top Komentari

Celtic
Sreća pa nije nikoga drugog ubila, neka sad na nebesima snima za TikTok i bude influenserka.
11 0
DadiG
Neka joj je laka zemlja ali ova šamar ne bi preživila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi