)
Prva od pet pariških zvijezda već spakovala kofere: Izbor kluba je potpuno iznenađenje

Raj ipak nije raj

Prva od pet pariških zvijezda već spakovala kofere: Izbor kluba je potpuno iznenađenje

Admin Čaušević

PSG je prema mnogim ljetos formirao istinski fudbalski dream-team, ali izgleda da raj u Parizu ipak nije raj. 

Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Sergio Ramos i Geroginio Wijnaldum su spektakularno predstavljeni pariškoj publici.

Međutim, prva od pet zvijezda koje su pristigle ljetos već mijenja sredinu, te je spreman i tražiti od PSG-a da ga pusti.

Kako sada stvari stoji prvi koji će otići je Wijnaludum pa će njegova avantura u Gradu ljubi trajati nešto duže od šest mjeseci.

Mauricio Pochettino daje prednost nekim drugim igračima. Marco Verratti, Danilo Pereira, Ander Herrera i Leandro Paredes imaju prednost nad reprezentativcem Nizozemske.

Iz Engleske stižu vijesti da Wijnaldum prelazi u Arsenal što na neki način predstavlja veliko iznenađenje ozbirom na razliku između pariških Svetaca i londonskih Topnika.

Odlični veznjak je većinu karijere proveo u Engleskoj, s Liverpoolom je osvojio Premiership i Ligu prvaka te ne bi imao problema sa adaptacijom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenela užurbano traži kvalitetnog veznjaka i Mikel Arteta bi Wijnaldumu sigurno pronašao mjesto u startnih 11.

Topnici igraju jednu od boljih sezona u posljednje vrijeme, u aktivnoj su borbi za plasman u Ligu prvaka te dovođenje Nizozemca bi sigurno povećalo šanse da uspiju u zacrtanoj misiji.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Doktor101
Kaže imaju bolji projekat :D
1 5
Zalik
Nek nije otisao u Barcu hahaha
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti