Modrić prepun optimizma pred PSG, pričao i o ratnom stanju u Ukrajini

Pred duel s PSG-om

Modrić prepun optimizma pred PSG, pričao i o ratnom stanju u Ukrajini

Edmir Škorić

Hrvatski veznjak Luka Modrić najavio je revanš osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a.

Real je u Parizu u prvom meču poražen s minimalnih 1:0, ali će pred svojim navijačima u srijedu navečer nastojati da osigura prolaz u četvrtfinale.

"Moramo izaći na teren sa velikom energijom i karakterom", rekao je Modrić novinarima, dodavši:

"Mi koji budemo na terenu moramo da damo sve od sebe, kako bi odigrali veliku utakmicu i prošli dalje".

Realu u revanšu nedostaje Casemiro zbog suspenzije, ali Modrić vjeruje da će neki drugi igrači doprinijeti tome da se izostanak Brazilca pretjerano ne osjeti na igri i u konačnom rezultatu.

"Izostanak Casemira je velika šteta jer znamo koliko nam je važan i šta znači za našu igru, ali imamo druge igrače za koje sam uvjeren da će odigrati dobro poput Federica Valverdea i Eduarda Camawinge. Vidjećemo hoće li Toni Kroos biti sa nama, nadam se da će moći da igra. Ja moram dati sve od sebe kao i uvijek, sada svi moramo dati još više od sebe kako bi nadoknadili Casemirov izostanak", ističe Modrić (36).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dotakao se na press konferenciji i vlastitog ugovora na inzistiranje prisutnih novinara, no ističe da mu to sada nije prioritet i da je sada najvažnija sutrašnja utakmica s PSG-om.

Pitali su ga i za ratno stanje u Ukrajini, a on je dodao kako je sam preživio rat i da ne voli da gleda takve prizore, te se nada da će se sve to što prije završiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Popušio si Lukice djedice.Ispao si u osmini kmee kmee kmee
1 12
Klicko
@ubnt mamy ti ga zabijem dok kriješti ko krmača kmee kmee
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi