Dudić: Teško je sada nešto reći...

Razočaran zbog pogotka u posljednjim sekundama

Dudić: Teško je sada nešto reći...

Samir Mlaćo
Nakon meča na Grbavici svoje viđenje meča dao je trener gostiju Feđa Dudić.

Velež je poražen u posljednjim sekundama i Rođeni imaju za čime da žale, s obzirom i da su imali nekoliko sjajnih prilika.

“Teško je šta reći. Željezničar je bio zadovoljan bodom, čekao da se završi, ali tako to ide. Čestitam Željezničaru. Drugo poluvrijeme je bilo trzavo. Svaki prekid je Željo bio opasan, tako su prijetili... Kada smo mislili da smo završili, primili smo gol. Teško je šta reći... Sretno Željezničaru u nastavku sezone“, kazao je Dudić.

Govorio je i o efikasnosti ekipe, ali i o Brandau koji napušta klub na kraju sezone.

“Brandau ističe ugovor, vidjet ćemo. On trenira, u konkurenciji je... Ušao je protiv Tuzle City, a u zadnje dvije utakmice nije. Mora dati naznaku neku. Haskića imamo, bio je opasan, ali nismo dali gol. Stvorili smo dovoljno prilika za postizanje golova, ali... “.

Tri poraza u nizu u Premijer ligi za Velež.

“Protiv Tuzle nismo zaslužili da primimo pogodak. Imamo igru, nešto se dešava. Nije da ne vidiš ništa, pogotovo danas. Kada će se vraćati rezultati? Nadam se u Kupu, jedino nam je to ostalo“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o samom Kupu te rivalima.

“Kvalitetni su to rivali, vidjet ćemo. Sarajevo je danas pokazalo odličnu igru, Tuzla City je u seriji pobjeda, to su kvalitetne ekipe. Možemo igrati sa svima, to je sigurno“.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Je*eno se osjecas Fedja, kara te Amar Beca, s ledja, ogranicen si ko medja, hrana ti je meca, od milja Fedja, a u biti Fered, ofucani medjed
7 6
starmac
Mackintosh@Tako ja zovem svog u gaćama!Ha,ha,ha
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti