Nakon ludnice u Madridu Guardiolu nisu mogle dočekati gore vijesti
FOTO: EPA

Slike na društvenim mrežama sve su rekle

Nakon ludnice u Madridu Guardiolu nisu mogle dočekati gore vijesti

Haris Zilić

Manchester City je izborio plasman u polufinale Lige prvaka.

U revanš duelu četvrtine finala Građani su remizirali 0:0 sa Atleticom u utakmci gdje je viđeno dosta grubosti, napetosti, varnica, na kraju meča bilo je i eskalacija u tunelu.

Cityu je polufinale na kraju osigurao trijumf u prvom meču od 1:0.

Ipak, duel protiv Atletica neće dobro pamtiti Kyle Walker. Desni nek Citya je zbog povrede napustio teren u 73. minuti, umjesto njega u igru je ušao Ake.

Nakon prespavane noći, stigle su loše vijesti za Walkera i Guardiolu. Pojavila se slika na društvenim mrežama gdje je Walkeru noga u langeti što znači da je sigurno izgubljen za duel polufinala FA Cupa protiv Liverpoola, a u narednim danma će biti jasnije koliko će Walkerov oporavak trajati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Postoji mogućnost da je izgubljen do kraja sezone što bi bio ozbiljan udarac za Guardiolin tim u finišu sezone gdje se bori za tri trofeja

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...da se bar De Bruyne povrijedio,j*bes Wakera.
1 6
MaDaj
I walker i KDB Imaju problema sa zglobom. :/
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi