Hazard pred hiljadama navijača Reala uzeo mikrofon i dao veliko obećanje: Hoće li ga moći ispuniti?

Ako ga povrede zaobiđu...

Hazard pred hiljadama navijača Reala uzeo mikrofon i dao veliko obećanje: Hoće li ga moći ispuniti?

Eldar Ganibegović

U Parizu je prije dvije noći Real Madrid pobijedio s 1:0 Liverpool u velikom finalu Lige prvaka i tako došao do svog 14. trofeja prvaka Evrope. 

Hiljade navijača Los Blancosa svoje heroje dočekalo je u Madridu na proslavi, a priliku da se obrati navijačima iskoristio je i belgijski reprezentativac Eden Hazard.

Osim što je ponovo potvrdio da želi ostati u Real Madridu, nakon što je uzeo mikrofon u ruke dao je veliko obećanje.

"Siguran sam da je sljedeća godina moja, ne sumnjam u to. Ova sezona to nije bila, ali obećavam da će se stvari promijeniti" rekao je Eden Hazard.

Inače, Eden Hazard je Real Madrid koštao još jednu veliku svotu novca u vidu bonusa, iako je njegov doprinos osvajanju trofeja bio minimalan.

Ofanzivac doveden iz Chelseaja za 115 miliona eura, odigrao je samo 83 minute u posljednjem izdanju Lige prvaka.

Eden Hazard je protiv Sheriffa igrao 66 minuta u porazu 1:2 u grupnoj fazi, devet minuta s Interom u pobjedi 2:0 u šestom kolu grupne faze i osam minuta s PSG-om u porazu od 1:0 u prvoj utakmici osmine finala. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, Hazard se susreo s velikim brojem povreda ove sezone i, uz svoja tri nastupa u Ligi prvaka, igrao je još na 20 utakmica odigranih u La Ligi i Kupu kralja. 

Hazard je bio na klupi u finalu, ali nije igrao niti jednu minutu, tek nakon što se vratio poslije ko zna koje povrede otkako je član Reala. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MKB10F16
Go Hazrder
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti