Saničanin: Možemo igrati sa svima

Zadovoljstvo nakon pobjede

Saničanin: Možemo igrati sa svima

E. Škorić

Siniša Saničanin je u jučerašnjoj pobjedi bh. reprezentacije od 1:0 protiv Rumunije na terenu proveo devedeset minuta i dao je značajan doprinos u zadnjoj liniji da mreža Ibrahima Šehića ostane netaknuta.

Saničanin ističe da je utakmica bila teška, ali da je ostvarena zaslužena pobjeda.

Govorio je za sajt NFSBiH jučerašnjem susretu, rezultatima u Ligi nacija i narednom meču koji se u subotu igra u Podgorici protiv Crne Gore.

"Bilo je izuzetno teško, što se tiče vremena i same utakmice. Znali smo da je Rumunija težak protivnik i očekivali smo fizički zahtjevnu utakmicu, ali eto odradili smo je na pravi način i zasluženo došli do tri boda", rekao je Saničanin, dodavši:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Umor je prisutan, ali sada je sve lakše s tri boda. Možemo biti zadovoljni, bod u gostima, pa tri kod kuće, sada idemo od utakmice do utakmice. I u Podgorici nas čeka jedna teška utakmica. Sa svima možemo igrati, ali svako gostovanje je samo po sebi teško, no očekujem dobru igru i nove bodove", zaključio je defanzivac BiH.

Top Komentari

King_Kenny
...veci panj dugo nije zaigrao u ovoj reprezentaciji,a bilo ih je svakakvih...
11 3
Amazon63
Vala svu mogu samo ti NE !
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti