Petev pričao o Džeki i Ćiviću, pa poslao poruku navijačima: "Nakon Finske ću reći šta imam o tome"

Press konferencija Zmajeva u Podgorici

Petev pričao o Džeki i Ćiviću, pa poslao poruku navijačima: "Nakon Finske ću reći šta imam o tome"

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Podgorici igra protiv Crne Gore meč 3. kola Lige nacija.

Nakon remija protiv Finske i pobjede protiv selekcije Rumunije bh. reprezentaciju već sutra očekuje novi izazov i okršaj protiv Crne Gore. Zmajevi su danas doputovali u Podgoricu gdje će večeras odraditi još jedan trening.

Prije našeg treninga održana je i press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio selektor naše reprezentacije Ivaylo Petev koji je govorio o sutrašnjem meču.

"Džeko i Ćivić su imali male probleme i vidjet ćemo na treningu danas, a što se tiče Krunića spreman je i večeras nakon treninga ćemo vidjeti kakav sastav ćemo imati sutra", počeo je Petev.

"Godinama pratim reprezentaciju Crne Gore i svakoj ekipi koja gostuje ovdje nije lako, svjesni smo šta nas čeka sutra, ali ćemo i mi dati maksimum. Sigurno će to biti zanimljiva utakmica sutra".

Kako je pripremati ekipu kada u 10 dana imate četiri tima?

Oglasi

"Imamo malo više igrača u kadru od ostalih. Nije lako, ali vjerujem u sve igrače koji dobiju šansu jer će svi dati maksimum. Svi su svjesni šta nas čeka i spremni su da daju sve od sebe. Bitno je da odigramo sutra odgovorno i siguran sam ako to ispunimo da ćemo ići nazad sretni".

Kako ste zadovoljni rezultatima u prve dvije utakmice Lige nacija?

"Prva utakmica u Finskoj smo osvojili bod iako smo odigrali loše. Drugi meč smo se borili i zasluženo slavili i cilj nam je da sutra bude još bolje i sigurno rezultat neće izostati".

Kako komentarišete nezadovoljstvo navijača?

"Neću sada ništa komentarisati. Imam nešto u glavi i to ću izjaviti nakon Finske u utorak".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica Crna Gora - BiH trebalo bi da bude jako zanimljiva i neizvjesna, a Volcanobet nudi veliku ponudu svojim igračima za ovaj duel. Naravno, postoji mnoštvo drugih sportskih događaja za koje Volcanobet nudi sjajne kvote. Uživajte!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

Neko91
J*** se njemu i za navijace i za igrace i za igru. Dobio dobar ugovor. Uzima pare, a ne radi nista. Nije lud dat ostavku i ostat bez para. Cekat ce da ga otjeraju i uzet ce ostatak para. Nije do njega, sve je to do saveza. Nije ni do Vice, ne moze ni on nista sam, svi su oni iste “Vice”.
6 1
jassony
Klosaru jedan ti da imas ista u glavi ne bi preuzeo reperezentaciju, a kad si vec preuzeo bar bi stojao iza svojih rijeci i da ti se sudi po rezultatima, NAJGORI SELEKTOR U HISTORIJI, bolan '95 kad su se igraci "fatali" po haustorima da igraju igrali sko bolje i imali bolje rezultate. Mrsss ublahasu i ti i cetalj gicko
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti