Bahate se jer im se može: Svijet je u nevjerici zbog detalja na mlađem sinu Cristiana Ronalda

Svi su zaprepašteni

Bahate se jer im se može: Svijet je u nevjerici zbog detalja na mlađem sinu Cristiana Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo potpisao je sa saudijskim Al Nassrom najveći ugovor u historiji fudbala vrijedan pola milijarde eura za dvije i po sezone, ali i bez toga 37-godišnji Portugalac važi za jednog od najbogatijih sportista svijeta i sebi može priuštiti sve što poželi.

Cristiano Ronaldo često je u svijetu fudbala označen kao izuzetno bahat čovjek, iako on konstantno tvrdi da to uopšte nije i da je običan čovjek kojeg bogatstvo nije promijenilo.

Portugalac je jedan od najbogatijih sportista svijeta. Odavno je njegova zarada premašila milijardu dolara, a s novim ugovorom bogatstvo će se dodatno podebljati.

Snimak kojeg je objavila Georgina i koji je šokirao mnoge (Foto: Instagram)

Međutim, brojni fanovi su prije nekoliko dana žestoko kritikovali Cristiana i njegovu izabranicu Georginu. Razlog je fotografija petogodišnjeg sina Matea i najmlađe kćerke Esmeralde.

Na fotografiji petogodišnji Mateo ima dijamantnu naušnicu koja navodno ima milionsku vrijednost i za mnoge je ovo nepotrebno bahaćenje.

Dosta je kritičara koji smatraju da je neprikladno da dijete od pet godina nosi ovakvu naušnicu i da roditelji šalju poprilično lošu poruku u svijet.

Oglasi

Bahato od strane Cristiana i Georgine sigurno jeste, ali njihova je odluka da se djetetu stavi dijamantna naušnica i to apsolutno treba poštovati.

Apsurdne privilegije za Cristiana Ronalda i porodicu u Saudijskoj Arabiji: Ovako nešto se ne pamti

Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor s Al Nassrom iz Saudijske Arabije do juna 2025. godine i za dvije i po godine boravka u ovom timu dobit će nestvarnih 500 miliona eura. Međutim, ne dobija CR samo novac već mnoštvo drugih bizarnih privilegija koje mu dodatno olakšavaju život u Rijadu.

Al Nassr je uspio nagovoriti legendarnog portugalskog fudbalera da stavi potpis na ugovor. Nije im to bilo teško jer se ovakva ponuda jednostavno ne može odbiti.

Međutim, pored novca kojeg će dobiti, Portugalac uživa u neviđenom luksuzu za jednog sportistu i apsolutno ništa ne plaća iz svog džepa.

CR i porodica su dobili na korištenje luksuznu vilu od 14 miliona eura u Rijadu. Nalazi se u dijelu grada izgrađenom samo za bogataše koji dolaze sa zapada i u ovom naselju ne vrijede šerijatska pravila kao u ostatku države.

Oglasi

Ni to nije sve. Ronaldo i porodica na raspolaganju imaju nešto što nijedan drugi fudbaler u historiji nije dobio i privilegije koje ima izgledaju zaista nerealno.

Kompletna porodica ima ekskluzivnu pratnju gdje god da idu. Unajmljena je agencija koja prati svaki korak Ronalda i porodice i elitna ekipa se brine za njihovu sigurnost.

Također, klub mu je osigurao pet luksuznih automobila, privatni supermarket i privatni tržni centar u kojem može mirno kupovati sve što mu je potrebno.

Ako mislite da se tu privilegije završavaju, varate se. To je samo dio od onoga što je dobio potpisom ugovora s Al Nassrom.

Na raspolaganju su mu čak tri osobna restorana. U svakom trenutku CR može odabrati ono što želi jesti i to će mu ekspresno biti napravljeno i servirano.

Kako čuveni Portugalac voli trenirati više od drugih, klub se pobrinuo da mu omogući maksimalne uslove za pripremu utakmica i nevjerovatne su stvari koje ima u blizini doma.

Osigurali su mu olimpijski bazen, dva fudbalska terena, košarkaški teren i dvije potpuno opremljene teretane.

Al Nassr je ovim definitivno pokazao da im je itekako stalo da Cristiano bude maksimalno sretan u Saudijskoj Arabiji, a njegovo je samo da igra i postiže golove za novi tim.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije