'Pao' potpis koji potvrđuje Chelseajev najveći prijelazni rok ikada

Malo Gusto potpisao

'Pao' potpis koji potvrđuje Chelseajev najveći prijelazni rok ikada · Zvanično

Esmer Oštraković

Kada su svi mislili da će Chelsea prestati sa dovođenjem pojačanja, to se nije desilo, već je u klub stigao i novi desni bek, Malo Gusto.

Pokazala je tako uprava Chelseaja da će maksimalno iskoristiti posljedjih nekoliko dana prijelaznog roka, a navodno će do zatavranja transfer pijace pokušati dovesti i jednog veznog nogometaša.

Uprava Chelseaja tako je dovela i petnaesto pojačanje u ovoj sezoni i nakon svega što su uradili pitanje kada misle stati.

Novi igrač Chelseaja je desni bek koji stiže iz Lyona, a njegovo ime je Malo Gusto. On je i zvanično predstavljen kao novi igrač ove ekipe.

"Chelsea je predstavio Malo Gusta kao novog igrača ovog kluba. On ide na posudbu u Lyon do kraja sezone kada će se pridržiti svom novom timu. Cijena transfera je 30 miliona plus bonusi, a ugovor je potpisan na sedam i pol godina", tvrdi Fabrizio Romano.

"Odabrao sam Chelsea zato što su veliki klub i veoma mi se svidio njihov veliki projekat. Sretan sam što sam ovdje, sviđa mi se i grad", rekao je Malo Gusto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski desni bek je imao ponudu od još jednog kluba iz Engleske, ali je bio fokusiran samo na potpis za Chelsea.

Navodno će Chelsea do kraja prijelaznog roka poslati još jednu ponudu za Enza Fernandeza, a ukoliko bi i njega doveli onda bi bilo potrošeno preko 600 miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milos1312
Jedan od najosrvratnijih klubova, sa ubjedljivo najodvratniom transfer politikom
2 1
goku_iz_sirokog
Vidi se da je Amerikanac vlasnik, dovodi igrače koji uopće ne trebaju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi