Bayern Realu nakon devet godina spremio osvetu za Tonija Kroosa!

Žele dovesti Ceballosa

Bayern Realu nakon devet godina spremio osvetu za Tonija Kroosa!

Eldar Ganibegović

Minhenski Bayern je 2014. godine ostao bez sjajnog veznjaka Tonija Kroosa. Kako je ulazio u posljednju godinu ugovora, Real Madrid ga je doveo za samo 25 miliona eura, a Bavarci sada, devet godina kasnije, spremaju osvetu.

Kupovina igrača poput Tonija Kroosa za 25 miliona eura je itekako dobar posao, a Real Madrid je to 2014. godine napravio zahvaljujući tome što je ugovor njemačkog veznjaka bio pri kraju.

Devet godina nakon svega Bayern sprema osvetu. Sada su Bavarci spremni da dovedu Danija Ceballosa, prenosi španska štampa.

Veznjak ima ugovor s Los Blancosima do kraja sezone, a Bavarci žele da iskoriste prednost i počnu pregovore sa igračem, napominju španski mediji.

On ništa ne bi koštao Bayern Minhen ukoliko bi na ljeto stigao kao slobodan igrač i predstavljao bi novo rješenje za Juliana Nagelsmanna.

Ceballosa je često koristio Carlo Ancelotti 2023. godine i postao je prijatno iznenađenje Galaktikosa, nakon što u prvom dijelu sezone nije dobio mnogo šansi od Italijana.

Oglasi

Atletico Madrid je također pokazao namjeru da dovede fudbalera Real Madrida. Međutim, veznjak nije odlučio o svojoj budućnosti, što se očekuje na kraju sezone.

Galaktikosi navodno ne bi rekli "ne" nastavku saradnje, a Florentino Perez i agenti sjajnog fudbalera čekaju nove runde pregovora.

Ceballos ima 25 utakmica, jedan gol i šest asistencija za Real Madrid ove sezone. U Real Madrid je stigao 2017. godine iz Real Betisa za 16 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Što se dolazaka u Real Madrid tiče, spominje se interes madridskog kluba za Dušana Vlahovića i Erlinga Haalanda. Traži se rješenje na poziciji napadača jer Benzema polako ide ka poznim godinama i sklon je povredama.

Kada je sam Toni Kroos u pitanju, njemu na kraju sezone ističe ugovor i spekuliše se o potencijalnom kraju karijere, no vrlo vjerovatno je da će ostati još jednu sezonu u Realu. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ma kakav Kros. Jedan prosjecan igrac. Imao je srecu to sto su se realu vjecito namijestale titule tad pa sad kao on osvojio toliko titula sa realom. A posebno u ligi sampiona him se namijestalo
0 2
Adrian
Uh kakva osveta, Kross došao kao jedan od najboljih veznjaka svijeta za samk 25 miliona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi