Ajla Alimanović više nije direktorica FK Sarajevo!

Podnijela ostavku

Ajla Alimanović više nije direktorica FK Sarajevo!

Midhat Šljivak

Ajla Alimanović napustila je funkciju direktorice FK Sarajevo. Klub s Koševa je nakon ispadanja iz Evrope odlučio napraviti određene rezove. Otišao je trener Mirza Varešanović, a ubrzo i direktorica Alimanović.

Ajla Alimanović nakon nešto više od godinu dana napušta funkciju direktorice FK Sarajevo.

Alimanović je jedan od razloga zbog kojeg vatreni navijači Sarajeva Horde zla odavno već ne dolaze na utakmice. Drugi razlog je bio Mirza Varešanović, pa s njihovim odlaskom sada treba očekivati povratak vatrenih navijača na sjevernu tribinu.

Odluke prvog čovjeka kluba došle su nakon ispadanja Bordo kluba od gruzijskog Torpeda iz Evrope.

Alimanović je krajem prošle godine obećala da će u slučaju izostanka rezultata u Evropi ona snositi punu odgovornost.

"Ako se ne budu vidjeli ozbiljni pomaci u načinu rada, u zalaganju, rezultatima i načinu ponašanja na terenu, svi trebamo snositi odgovornost, prva ja. Nije se cilj samo kvalifikovati, nego ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare, onda Uprava napolje", kazala je Alimanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi trener je trenutno prioritet za Sarajevo i uskoro će se znati ko će preuzeti vruću stolicu sarajevskog velikana. Privremeno je to pripalo Mensuru Doganu, a sve se glasnije spominje da će se vratiti Husref Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Daj tog Husrefa i da ****mo vjeru.
0 2
Frane
Lako za Ajlu, ali kako nitko nije primjetio da sarajevo ima iste dresove kao Rudeš. Daleko najslabiji i najsiromašniji klub HNLa, a naši divovi padali u ekstazu hahaha. Kakve karikature i klub i navijači mu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi