Andrija Balić novi fudbaler Zrinjskog
FOTO: HŠK Zrinjski

Bivši omladinski reprezentativac Hrvatske

Andrija Balić novi fudbaler Zrinjskog · Zvanično

Haris Zilić

Zrinjski nastavlja da širi igrački kadar u sezoni gdje ga očekuje takmičenje na tri fronta, a to je Premijer liga Bosne i Hercegovine, Kup Bosne i Hercegovine i grupna faza Konferencijske lige prvi put u historiji.

Svlačionicu Plemića pojačao je Andrija Balić.

Riječ je o fudbaleru koji dolazi iz Slovačke, a igrao je i za italijanski Udinese.

Dijete je splitskog Hajduka i igra na poziciji veznog fudbaler, a ima i 36 nastupa za omladinske reprezentacije Hrvatske.

Prvak Bosne i Hercegovine je transfer ozvaničio na svojim stranicama.

Oglasi

"Andrija Balić novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar!

Vezni igrač u redove prvaka stiže kao slobodan igrač, a 26-godišnji Splićanin s osmerostrukim prvakom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Balić je karijeru počeo u dresu HNK Hajduk Split iz kojeg je prešao u talijanski Udinese Calcio, dok je u posljednje tri i pol godine igrao u Slovačkoj za FC DAC 1904 i MFK Dukla.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobrodošao Andrija!", stoji u saopštenju HŠK Zrinjski.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...26 godina,a vec promijenio 6 ekipa,jak igrac nema sta...iz cuvene Hajdukove skole,Hajdukov tić,klub koji ne zna za titulu u Hrvatskoj vec 20 godina...
1 7
Frane
E ovo je pravo pojačanje, momak koji je bio kapetan u Slovačkoj i prodan u jedan Udinese, a ne drugorazredni igrači iz Montenegra
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi