Scena koja se neće svidjeti Hrvatima: Livaković nikog ne gleda kao Džeku, pa ni Modrića!

Imaju odličan odnos

Scena koja se neće svidjeti Hrvatima: Livaković nikog ne gleda kao Džeku, pa ni Modrića!

A. Čaušević

Nakon utakmice Fenerbahce - Rizespor pojavila se fotografija koja na idealan način oslikava koliko zapravo Dominik Livaković cijeni i poštuje Edina Džeku. 

Fenerbahce ove sezone zna samo za pobjede, posljednja je došla u nedjelju nakon što je na stadionu Sukru Saracoglu sa visokih 5:0 savladan Rizespor.

Poslije utakmice i nove pobjede uslijedilo je uobičajno slavlje na terenu, a neki od igrača, među kojim je i Džeko, su na teren izveli i svoju djecu.

Tom prilikom dok je Džeko u naručju držao kćerkicu Livaković ga je posmatrao sa širokom osmijehom na licu, a ta fotografija je ubrzo osvojila navijače Fenerbahcea.

Bio je to zaista prelijep trenutak koji možda i najbolje oslikava kakav je zapravo odnos Livakovića i Džeke u svlačionici slavnog turskog velikana.

Oglasi

Prošao je Livaković do sada mnogo toga u karijeri, ostvario nestvarnih pobjeda kako sa Dinamom tako i sa Vatrenim, ali teško je pronaći fotogafiju takve radosti kao što je bio slučaj sa kapitenom bh. reprezentacije.

Džeko je prvi stigao u klub, a poslije njega i Livaković. Čim se Hrvat pridružio Kanarincima Dijamant je bio prvi koji je reagovao.

I sam bivši čuvar mreže Vatrenih je priznao kako je Sarajlija kreirao grupu namijenjenu za "ex-yu" igrače u kojoj su još Srbin Dušan Tadić i Slovenac Miha Zajc.

Inače, Livaković je počeo dizati formu na golu te u posljednja tri ligaška meča nije primio gol i počinje da opravdava uloženi novac.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Što se tiče Džeke, Sarajlija je odličnoj formi još od dolaska u klub, sa pet golova u turskom prvenstvu nalazi se u vrhu liste strijelaca. Icardi iz Galatasaraya i Kara iz Kasimpaše imaju po 7, odnosno 6 golova.

Naredni meč Fenerbahce igra u četvrtak na gostovanju Spartaku iz Trnave, ali je upitno da li će Livakovića i Džeko igrati pošto trener Kartala redovno rotira pojedine igrače.

Top Komentari

E moj novinaru, Pa ti na osnovu ove slike zakljucujes da ni modrica ne gleda kao dzeku? A boze. Ovo je samo da se eto nesto napise
6 0
Zax
Stvarno sramota sta vi sve pisete pa ovo nema nigdje.Ja mislim kad Dzeko ode u penziju da ce pola novinara ostati bez posla nece imati o cemu druhom pisati
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi