Kakav šok za Modrića! Otkriveni zabrinjavajući detalji o Hrvatu: "Sve primjete i njegovi saigrači"

Veznjak je starter protiv Brage, ali..

Kakav šok za Modrića! Otkriveni zabrinjavajući detalji o Hrvatu: "Sve primjete i njegovi saigrači"

Admin Čaušević

Luka Modrić se našao u startnoj postavi Real Madrida za utakmicu Brage protiv Lige prvaka, a španski novinari koji prate dešavanja među Los Blancosima su prokomentarisali aktuelni trenutak Hrvata i nisu imali previše lijepog za reći. 

Modrić prolazi kroz težak period u Realu, a novinari emisije Carrusel Deporitivo, koja je među najpoznatijim u Španiji nisu štedili Hrvata.

"Modrić se vratio u startnu postavu zato što mora igrati. Imam osjećaj da ga izbacuju. Osjeća se izguranim i uklonjenim. Njegova uloga je gora nego što je očekivao. Očekivao je drugačiju ulogu", kazao je Javier Herraez.

Ništa manje nije bio skeptičan ni Javier Herraez koji smatra da će se Modrićev status pogoršavati kako sezona bude odmicala.

Pogotovo iz razloga što je klupsko rukovodstvo tražilo da Toni Kroos i Modrić ne igraju istovremeno uz naglasak da je Nijemac mlađi nekoliko godina.

Oglasi

"Modriću je sve teško prihvatiti. I danas zabije tri gola neće biti starter u El Clasicu. Svi znaju da kada je Modrić donio odluku da ostane da u Realu nisu aplaudirali."

"To je bila Modrićeva lična odluka. Između njega i Tonija Kroosa je pet godina razlike. Mislim da će se Modrićev status pogoršavati kako sezona bude odmicala", rekao je Herraez.

"Modriću nije onakav kakve je očekivao . To je moja informacija. To se primjeti. Primjete to i njegovi saigrači. Postoji slučaj Modrić jer on nije toliko loš da igra toliko malo. Ako vidite kako trenira, složit će te se s Modrićem."

Podsjećanja radi, tokom reprezentativnog okupljanja Modrić je govorio o svom statusu u Realu uz poruku da može igrati svako tri dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Trenutno je takva situacija i možda će izaći nešto pozitivno za budućnost. Vidjet ćemo, ali ne želim da bude kao dosad. Želim igrati svaka tri dana. Fizički se osjećam dobro. Bilo bi drugačije da se ne osjećam tako. Sada želim igrati jer sam spreman fizički i psihički", rekao je osvajač Zlatne lopte.

Po povratku u klub Modrić je bio na klupi protiv Seville, a priliku za igru je dobio sa klupe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Peacefor69
Pa vi zaista niste normalni s tim Modrićem, ne vidim čemu tolika opsjednutost. Imam osjećaj da je on sponzor sportsport-a
4 0
snupi
Vratite nam Wandu, Georginu, Dilettu i ostale. Dosta nam je Modrića.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi