Za samo šest minuta pali smo u Luksemburgu

Loše smo krenuli, moramo mnogo bolje i jače

Za samo šest minuta pali smo u Luksemburgu

Samir Mlaćo

Nije naša reprezentacija dugo izdržala u Luksemburgu

Poveli su domaći 1:0 već u šestoj minuti, nakon užasne reakcije naše odbrane. Domaći su bez problema uputili centaršut, Kovačević kasni, a Olesen bez problema pogađa mrežu gola naše reprezentacije.

Asistenciju bilježimo Bohnertu i zaista tužan početak naše selekcije. Jasno je da mnogo toga ne štima, da je dosta novih igrača u izgubljenim kvalifikacijama, no sve to svakako mora izgledati ozbiljnije.

Nadamo se da će se naši momci probuditi u nastavku i pružiti mnogo bolju partiju do kraja meča.

Sastavi timova:

Bosna i Hercegovina nastupa u sastavu: Vasilj, Dedić, Gojković, Kovačević, Mujakić, Cimirot, Hadžiahmetović, Krunić, Hamulić, Stevanović, Tabaković.

Oglasi

Luksemburg igra u sastavu: Moris, Bohnert, Mahmutović, Martins M., Chanot, Carlson, Barreiro, Martins C., Olesen, Rodrigues, Sinani.

Sudije večerašnje utakmice dolaze iz Latvije. Glavni sudac je Andris Treimanis. Ovaj 38-godišnjak je FIFA-in sudac od 2011. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovo mu je druga utakmica u kvalifikacijama za EURO. Ranije je sudio utakmicu između Gruzije i Norveške, no imali smo šansu gledati ga u Evropskoj ligi i pretkolima za Ligu prvaka i Konferencijsku ligu gdje je na četiri meča pokazao 22 žuta kartona, uz jedan crveni i dva penala.

Naredni kvalifikacijski meč naša selekcija igra protiv Slovačke u Zenici.

Top Komentari

Mel_Glupson
Hahaha poččèètnici vodu repku .. to i zaslužujete magarci jedni
0 2
Mel_Glupson
Hahaha poččèètnici vodu repku .. to i zaslužujete magarci jedni
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi