Čovjek ne prestaje da se bruka: Očaj navijača Manchester Uniteda zbog igrača od 100 miliona eura

Antony ponovo na meti kritika

Čovjek ne prestaje da se bruka: Očaj navijača Manchester Uniteda zbog igrača od 100 miliona eura

Endin Čaušević

West Ham i Manchester United igraju trenutno utakmicu 18. kola engleskog Premiershipa, a u centru pažnje ponovo je Antony koji igra totalno van forme što je demonstrirao i na startu utakmice.

Poznato je da je Manchester United platio čak 100 miliona eura za Antonyja koji je na Old Trafford stigao iz Ajaxa na ljeto 2022. godine kao veliko pojačanje, no tu ulogu nije opravdao.

Antony igra totalno van forme otkako je potpisao za Crvene đavole, a navijačima Uniteda je nevjerovatno da to Erik ten Hag toleriše.

Brazilac se i danas našao na terenu od prve minute protiv West Hama što je bilo veliko iznenađenje. Ten Hag mu je odlučio dati još jednu šansu u nizu, ali na startu utakmice Antony je ponovo navukao na sebe gnjev navijača.

Naime, na startu utakmice tokom jedne akcije lopta je došla upravo do Antonyja koji je odlučio da uđe malo više u sredinu i kada se očekivalo da uposli nekog od saigrača on je ponovo šokirao svojim potezom.

Brazilski reprezentativac je loptu na kraju izbacio u aut jer ju je nekontrolisano dodao u prazan prostor gdje nikog od njegovih saigrača nije bilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, nije dugo trebalo da se taj detalj pojavi na društvenim mrežama, a navijači Uniteda ponovo su krenuli sa žestokim kritikama na račun Brazilca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tutumaca
Imal gazije
0 0
Mel_Glupson
A kockaste glave su ga novim nejmarom hahaha gdje su crveni đavolčiči..haman spavaju..ne gledaju manču
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi