Predsjednik Barcelone o pobjedi Real Madrida: "Sramota..."
FOTO: EPA

Jasan je bio Laporta

Predsjednik Barcelone o pobjedi Real Madrida: "Sramota..."

Esmer Oštraković

Prvi čovjek Barcelone, Joan Laporta, odlučio je optužiti sudije da su pomogle Real Madridu svojim odlukama u pobjedi od 3:2 protiv Almerie.

Naime, Real Madrid je sinoć sa 2:0 gubio na svom terenu protiv Almerie, ali su do kraja utakmice uspjeli napraviti preokret i upisati pobjedu.

VAR je radio nekoliko puta na ovoj utakmici, a gosti su nakon susreta tvrdili da su pokradeni od strane sudija.

Nakon svega odlučio se oglasiti i prvi čovjek Barcelone, Joan Laporta.

"Sramota. Ono što se desilo na Bernabeu je sramota.

Oglasi

Mislim da taj sudijski kolektiv mora da odgovori na pritisak koji imaju sudije i zbog kojeg jako loše sude", rekao je Laporta, te je nastavio:

"Ako ne odgovore ostavljaju nas sve u ružnoj poziciji. Moramo da shvatimo da svako obavlja svoj posao", rekao je Laporta.

Nakon toga se osvrnuo na pobjedu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sretan sam što smo pobijedili, ali nismo imali sreće jer naši konkurenti nisu poraženi zbog nekih odluka sudija iz VAR sobe", jasan je Laporta.

Da li će mu na ovo odgovoriti iz Real Madrida, te kakav će eventualni odgovor biti je pitanje jer cijeli svijet bruji o dešavanjima na utakmici koju je igrao Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
Kažu iz kluba koji je 17 godina potplaćivao sudije! Eto sta znaci biti ciganin
3 4
user1620593935
Nista novo. Real je jedini klub koji nikad nista nije osvojio posteno.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi