Cristiano Junior je driblingom toliko ponizio iritantnu zvijezdu da je ovaj sam otišao s terena
CR mlađi je YouTubera postavio tamo gdje mu je mjesto

Ovo je bilo brutalno

Cristiano Junior je driblingom toliko ponizio iritantnu zvijezdu da je ovaj sam otišao s terena

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo Junior odlučio je na fudbalskom terenu obrukati poznatog američkog YouTubera Darrena Watkinsa, poznatijeg kao IShowSpeed. Ovaj je sam otišao s terena nakon poniženja.

Cristiano Junior kao i otac nosi dres Al Nassra iz Saudijske Arabije. Ovaj 14-godišnjak je najbolji igrač svog tima i naslijedio je poprilično talenta od slavnog oca.

IShowSpeed je naporni YouTuber kojeg mnogi ne podnose. Ljubitelj je Cristiana Ronalda, često dolazi na utakmice u Saudijsku Arabiju, a ovog puta se našao na terenu s Cristianom mlađim.

Nije se naročito proslavio. Junior ga je odlučio poniziti pred svima i u tome je i uspio.

Krenuo je Ronaldo mlađi u dribling, YouTuber je pomislio da ga može zaustaviti, a zatim mu je lopta otišla između nogu, a Watkins je krenuo sam izaći s terena.

Oglasi

Dribling je izazvao ogromne ovacije. Nije 19-godišnjoj YouTube zvijezdi bilo svejedno što je ponižen na terenu i krenuo je sam izaći.

Junior je ovu prelijepu akciju završio pogotkom i još je jednom dokazao da je itekako talentovan.

Cristiano Junior na žestokom udaru druge djece

Cristianu mlađem nije nimalo lako nositi breme slavnog oca. Dokaz tome su scene s utakmica u Saudijskoj Arabiji.

Često je ovaj 14-godišnjak na žestokom udaru druge djece. Oni čine sve kako bi ga na terenu ponizili i često ga provociraju.

Oglasi

Nedavno se desila jedna zaista tužna scena. Juniora je dječak brutalno provocirao, udarao po rukama, ali je ovaj izuzetno vaspitan pa je odlučio sve provokacije ignorisati.

Nije lako biti sin velike zvijezde. Već to mladi Cristiano dobro shvata, a i on sam je ogromna zvijezda gdje god da se pojavi.

Hoće li biti i zvijezda na fudbalskom terenu znat ćemo u narednim godinama. Talenta ima, volje za radom također i sada je sve na njemu.

Top Komentari

Krosteutegurovic
Mogu misliti koliko je dobio love da pusti malog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti