Luka Modrić 10 minuta nakon utakmice uzima mobitel u ruke i pokazuje zašto je fudbalska ikona
Hrvatski fudbaler je pokazao klasu (Photo By Jose Torres Photo Players Images / AFP))

Sjajni Hrvat je mislio na kolegu

Luka Modrić 10 minuta nakon utakmice uzima mobitel u ruke i pokazuje zašto je fudbalska ikona

Midhat Šljivak

Fudbaler Valencije Mouctar Diakhaby doživio je tešku povredu na meču Valencije i Real Madrida. Navodno se radi o višestrukim povredama noge.

Mouctar Diakhaby nažalost mora na dugu pauzu. Momak iz Gvineje je teško stradao u duelu s Aurelienom Tchouamenijem, koji mu je pao na nogu i 27-godišnjak je hitno prebačen u bolnicu.

Prve informacije govore da je fudbaler Valencije doživio višestruke povrede noge i da ga čeka višemjesečno odsustvo s terena.

I dok su drugi igrači Reala pravili haos unutar tunela, tukli se s osiguranjem i uništavali imovinu, Luka Modrić je pokazao kakav je čovjek čim je ušao u svlačionicu.

Oglasi

Luka je 10 minuta nakon okončanja utakmice uzeo mobitel u ruke i uputio je riječi podrške povrijeđenom kolegi s terena.

"Nadam se da će Diakhaby brzo oporaviti. Puno sreće", napisao je Modrić.

Poruke podrške su nakon utakmice poslali i drugi igrači Reala. Antonio Rudiger, Thibaut Courtois i drugi Kraljevi...

Mouctar Diakhaby je dijete francuskog Lyona. Većinu karijere je proveo u ovom timu, gdje je imao i seniorski debi. Član Valencije je od 2018. godine. Nastupio je u 176 susreta i postigao je osam pogodaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je tokom karijere igrao za sve omladinske selekcije Francuske. Ipak, kako nikad nije dobio šansu u A timu od 2022. godine je postao član selekcije Gvineje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Modric je sinoc bio u centru paznje
1 0
FCBFCBFCB
Ebo vas Modric. Odkad niste o Vandi nesto napisali. Jeli je ebe ikardi jos?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi