FK Sloga Meridian i Vlado Jagodić večeras su saznali katastrofalne vijesti
FOTO: K. Dedić

Nakon meča protiv Željezničara

FK Sloga Meridian i Vlado Jagodić večeras su saznali katastrofalne vijesti

Haris Zilić

Sloga Meridian je danas u Modriči doživjela poraz od Željezniačra rezultatom 3:0, a nakon meča nezadovoljan igrom je bio trener Sloge Vlado Jagodić čija ekipa ima jak ritam posljednjih dana. Podsjetimo, zbog rekonstrukcije stadiona u Doboju, Sloga u Modriči privremeno igra domaće utakmice. 

Kod rezultata 0:0 Sloga je imala penal, Vidić je promašio, a nakon toga sve je krenulo napako po Dobojlije.

Da jedna nesreća ne dolazi sama u taboru Sloge su se uvjerili nakon utakmice.

Zbog povrede današnji meč je napustio najbolji igrač Sloge golgeter Dejan Vidić (30), a večeras su stigle loše vijesti. Vidić je slomio ključnu kost i sutra ga čeka operacija.

Nakon oepracije će biti jasnije koliko će Vidiću trebati za oporavak, ali sigurno da su ovo veoma loše vijesti za Slogu pred finiš sezone.

Oglasi

Vidić iza sebe ma sjajnu sezonu, drugi je strijelac WWin lige sa 16 postignutih golova, gol manje od Nemanje Bilbije.

Vlado Jagodić je bio razočaran nakon utakmice, a povreda Vidića će sigurno biti dodatna sol na ranu za dobojski tim.

"Penal je bio ključni momenat utakmice. Ovo je bila utakmica ko povede taj će kontrolisati igru. Ja sam znao da je potrošnja protiv Zrinjskog bila velika", rekao je Jagodić nakon utakmice i dodao:

"Malo sam izmjena napravio, katastrofalno smo otvorili drugo poluvrijeme, sve što sam upozoravao to se desilo. Sve je danas išlo kako ne treba. Moralo se pametnije odigrati. Željo ima iskusnog Štilića, samo on može dati onako lucidne golove."

Oglasi

Stratega Sloge je posebno zabolio previsok rezultat.

"Ja sam na početku drugog poluvremena prokomentarisao da je dobro što nisu mijenjali i da ih imamo, a onda primimo gol i onaj ko zabije vodeći gol na ovom terenu u velikoj je prednosti. Kada se gubi mora se gubiti uz borbu, ovo je previsok rezultat.

Željezničar je zaslužio da danas pobijedi, Željezničar je veliki klub. Mi se moramo vratiti u normalu, očekuju nas dvije zahtjevne utakmice protiv Borca i Zrinjskog."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slogu sada očekuj udvije teške utakmice, protiv Borca u prvenstvu i revanš polufinala Kupa protiv Zrinjskog u Mostaru.

Tim iz Doboja je trenutno na petoj poziciji prvenstvene tabele sa 38 osvojenih bodova.

Top Komentari

Ende
Saznali su da nisu jedina vicina kujica, ljubomorni na zelju sto ga dudla vici bolje nego oni hahhahha
2 0
user1676300203
Joj Zeljo na sta spade…??? da te Vlado i Vico spasavaju i ofiraju…uefa reaguj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi