Arežina: Nemamo šta čekati, idemo po pobjedu

Rudar dočekuje Slaviju

Arežina: Nemamo šta čekati, idemo po pobjedu

Fudbaler Rudara iz Prijedora Filip Arežina je u razgovoru za naš portal istakao kako je priotitet njegove ekipe doći do pobjede nad Slavijom u 10. kolu Premijer lige BiH.

"Slijedi nam utakmica sa Slavijom na domaćem terenu. Idemo po pobjedu i tri vrlo važna boda. Sve osim pobjede ćemo smatrati neuspjehom", rekao je Arežina i dodao:

"Već dvije uzastopne domaće utakmice smo izgubili, tako da danas n emamo šta čekati. Očekujem našu dobru igru i pobjedu, a Slaviju ćemo napasti od starta".

Rudar će u duelu sa Slavijom biti lišen usluga Stipe Miloša, dok su svi ostali fudbaleri spremni za meč. Utakmica je na rasporedu od 15:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.