Bajić: Slaviju ne smijemo podcijeniti

Drina čeka Slaviju

Bajić: Slaviju ne smijemo podcijeniti

M. Šljivak

Još samo jedna pobjeda dijeli fudbalere Drine od opstanka u Premijer ligi.

Ako je suditi po posljednjim rezultatima, Zvorničani su na najboljem putu da osvoje bodove spasa, jer Slavija je u očajnoj formi, a ni promjena trenera nije donijela bolje rezultate ovog kluba.

"Nas ne interesuje Slavija, već kako ćemo mi da odigramo. Računica je čista, a to je da sa tri boda mi ostajemo u Premijer ligi. Sve je jasno, dat ćemo sve od sebe da uzmemo cijeli plijen. Kvalitetniji smo od Slavije, a to pokazuju i posljednji rezultati", rekao je igrač Aleksandar Kikić.

Bez obzira na lošu seriju rezultata narednog rivala, trener Srđan Bajić upozorava svoje igrače.

"Slavija se ne smije podcijeniti, jer riječ je o ekipi koja ima nekoliko dobrih individualaca. Ne smijemo da griješimo i strpljivom igrom moramo doći do bodova spasa", rekao je Srđan Bajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drina je u određenim problemima, jer zbog kartona u timu neće biti Damira Memovića, Nenada Nedjeljkovića i Dejana Blagojevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.