Bajrić: Ovo je veliki uspjeh za naš klub i grad

Travnik u četvrtfinalu Kupa

Bajrić: Ovo je veliki uspjeh za naš klub i grad

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika današnjom pobjedom 3:1 nad Orašjem izborili su prolaz u četvrtfinale Kupa naše zemlje, s obzirom da je prvi susret ova dva tima završen remijem (1:1.). 

Domaći su bolju igru krunisali sa tri pogotka te zasluženo prošli dalje, a na kraju su od svojih navijača nagrađeni velikim aplauzima.

"Jedna vrhunska i vrlo kvalitetna utakmica koja je ovim gledaocima ponudila sve čari fudbalske igre. Realizirali smo naše šanse i zasluženo slavili, a mislim da su obje ekipe odigrale dobro. Ovo je za grad Travnik i našu ekipu veliki uspjeh jer ulazimo među osam najboljih ekipa u BiH. Nemamo više šta da priželjkujemo u daljem takmičenju, jer su ostale sve najbolje ekipe u državi i ko god nas zapadne mi ćemo igrati i pružiti sve od sebe", kazao je nakon susreta na Piroti za SportSport.ba šef stručnog štaba NK Travnik Osmo Bajrić.  

Veziri nakon 12 odigranih kola u Prvoj ligi Federacije zauzimaju sjajno četvrto mjesto, a u subotu im slijedi gostovanje kakanjskom Rudaru.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nama ostaje sada priprema za jednu tešku utakmicu u Kaknju protiv ekipe Rudara koja je isto tako kvalitetna. Idemo da igramo pa šta napravimo. Nadamo se pozitivnom rezultatu", dodao je Bajrić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi