Beganović: Igrom u Gabeli ostali smo dužni sami sebi

Trener Rudara pred GOŠK

Beganović: Igrom u Gabeli ostali smo dužni sami sebi

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja, trenutno četvrtoplasirani na tabeli Prve lige Federacije BiH, danas će u jednom od derbija 27. kola Prve lige Federacije BiH ugostiti GOŠK iz Gabele.

Razlika između ova dva tima je samo tri boda, pa u Kaknju vjeruju da poslije sutrašnjeg meča mogu imati isti bodova.

"Dva stara prijatelja u Prvoj ligi FBiH, te važna utakmica za obje ekipe. Želimo da pružimo dobru partiju, te da dođemo do bodova koje iskreno priželjkujemo. Sami sebi smo ostali dužni za prošlu utakmicu u Gabeli gdje smo izgubili 2:0, te nismo napravili nijednu šansu", kazao je trener Kakanjaca Elvedin Beganović.

"Navijači su bitna karika za nas, a da smo imali njihovu podršku u Gradačcu vjerujem da bi došli do pozitivnog rezultata. Sada ih pozivam da dođu u što većem broju", jasan je bio Beganović.

Svoja očekivanja od ovog meča je otkrio i lijevi bek Kakanjaca Amel Hrustanović.

"Imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda. Znamo šta hoćemo, te pozivamo navijače da nas podrže u što većem broju. Mi obećavamo dobru igru i pobjedu", jasan je bio Hrustanović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč Pod Vardom između Rudara i GOŠK-a počinje u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi