Trener Čelika zadovoljan

Beganović: Sve nam je danas polazilo za nogom

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Bilinom polju u najboljoj utakmici sezone deklasirali Vitez rezultatom 6:1, te tako prvi puta pobijedili Vitez u Premijer ligi.

Ni stariji ljubitelji crno-crvene boje ne pamte kada je klub s Bilinog polja nekoj ekipi postigao šest golova, današnjom predstavom izabranici Borisa Pavića oduševili su malobrojnu publiku na stadionu.

Trener Čelika Elvedin Beganović bio je zadovoljan nakon utakmice, što je i izjavio nakon utakmice na press konferenciji.

"Složio bi se sa kolegom Karačićem, moji igrači su danas bili dosta agresivni, željeli su više pobjedu i napokon po prvi puta kako se igra Premijer liga savladali smo Vitez. Danas gosti nisu bili raspoloženi, za razliku od naše ekipe, koja je danas konačno proradila, sve je ulazilo i polazilo nam za rukom za razliku od nekih prošlih utakmica. Čestitam Vitezu i pored visokog poraza na jednoj fer i korektnoj utakmici", kaže Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Domaći trener nije htio komentarisati suđenje, te se dotakao i povrede defanzivca Emira Jusića.

"Mi nemamo pravo komentarisati suđenje, imaju organi koji se bave time i nadam se da će analizirati i današnju utakmicu kao i prošle. Kada je u pitanju povreda našeg stopera, izgleda da je teža nego što smo mislili, dobro mu je otekao zglob i njegov nastup u srijedu protiv Slobode je pod velikim znakom pitanja", kazao je Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.