Bralić: Na Otoci ponoviti Grbavicu

Igrač Širokog očekuje pobjedu

Bralić: Na Otoci ponoviti Grbavicu

M. Maksimović

U odličnom raspoloženju, vjerovatno i ovog puta kombinovani tim Širokog Brijega sutra će gostovati na Otoci kod Olimpica. 

Prvenstvo će do kraja sezone ostati u drugom planu, pošto je prioritet Kup u kojemu su Širokobriježani u srijedu izborili veliko finale.

"Sretan sam zbog finala, prije svega zbog načina i igre na koji smo ga izborili. Pobijedili smo po dva puta Željezničar i Zrinjski i na koncu posve zasluženo se našli u samoj završnici. Tamo čeka Sarajevo i nova dva derbija, bit će zanimljivo, a ja se nadam osvajanju trofeja", rekao je stoper Slavko Bralić.

Najavio je dobru partiju i sutra na Otoci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moja nadanja su da ponovimo igru kao nedavno na Grbavici i da pobijedimo. Na posljednje dvije utakmice u prvenstvu doživjeli smo poraze, a sad je vrijeme i da se pobijedi“, dodao je.

Goran Sablić može računati na sve igrače, a i ovog puta će nastupiti kombinovani sastav.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi