Budućnost sutra protiv Sloge iz Siminog Hana

Banovićani vrijedno treniraju

Budućnost sutra protiv Sloge iz Siminog Hana

S. Mlaćo

Nogometaše Budućnosti iz Banovića sutra očekuje prijateljski duel sa Slogom iz Siminog Hana, u kojem vjeruju u pozitivan rezultat.

Banovićani su prošle subote deklasirani od premijerligaša Radnika sa visokih 5:0, na susretu u kojem se dobrano osjetio umor izabranika Munevera Rizvića poslije svakodnevnih treninga. 

Do kraja pripremnog perioda Banovićani će odigrati još šest pripremnih utakmica, a protivnici će biti Sloga SH, Sloga Tojšići, Zvijezda, Priluk i Drina, dok je generalka zakazana proiv Sloge iz Doboja. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Budućnost je za sada pojačao Jasmin Jaranović i Abdurahman Beširević, a klub su napustili Adel Demirović i Semir Borogavac. Ova dvojica nogometaša nisu se naročito naigrali, pa su odlučili potražiti sredinu gdje bi mogli imati mnogo veću minutažu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi