Čelik ostaje i bez trenera? Beganovića zove Rudar

"Kontakti postoje, ali..."

Čelik ostaje i bez trenera? Beganovića zove Rudar

NK Čelik iz Zenice bi u narednim danima mogao ostati i bez šefa stručnog štaba Elvedina Beganovića. 

Tim iz Zenice se nalazi u izuzetno lošoj situaciji. Ispisnicu iz Čelika su već uzeli brojni fudbaleri, a naredni u nizu koji bi mogao napustiti Bilino polje je trener Elvedin Beganović koji je kontaktiran od strane Rudara iz Kaknja. 

"Postoje kontakti sa Rudarom, ali zvaničan dogovor nije postignut. Meni je ugovor sa Čelikom istekao i vidjet ćemo hoću li ostati. Nadam se da će se pojedinci osvijestiti i da će Čelik krenuti prema naprijed, hoće li to biti sa mnom ili ne, potpuno je nebitno", kazao je Beganović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ambicije Rudara se svode na borbu za sami vrh u Prvoj ligi FBiH i Elvedin Beganović je označen kao trener koji može ambicije Kakanjaca sprovesti u djela. Tokom trenerske karijere Beganović je još vodio Mladost i Travnik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi