Članovi kluba imaju popust na tri strane Bilinog polja

Od sutra u prodaji polusezonske ulaznice NK Čelik

Članovi kluba imaju popust na tri strane Bilinog polja

Piše: D. Kurbegović
Nogometaši Čelika u prvom kolu nastavka sezone na Bilinom polju 25. februara dočekuju mostarski Zrinjski. 

Nakon dugo vremena, a zbog usvajanja novog Statuta kluba, te vođenju transparentne politike u klubu, navijači crno-crveni se vraćaju na tribine stadiona u Zenici. Nakon 2.5 godine Bilino polje će ponovo biti crno-crveno, a danas su se oglasili iz kluba povodom prodaje polusezonskih ulaznica. 

Polusezonske ulaznice vrijede za domaće prvenstvene utakmice do kraja sezone 2016/17, te ih mogu kupiti sve osobe koje nemaju ranije sezonske ulaznice koje i dalje vrijede.

Članovi kluba ostvaruju pravo i na poseban popust od preko 15%:

Tribina Zapad: 36 KM (30 KM za članove kluba)

Tribina Istok: 24 KM (20 KM za članove kluba)

Tribina Jug: 18 KM (15 KM za članove kluba)

Prodaja polusezonskih ulaznica kreće sutra od 10 h do 18 h u prostorijama kancelarije generalnog sekretara koje se nalaze na stadionu Bilino polje. Uz to iz kluba su obavijestili sve simpatizere i navijače Čelika, da su zbog velikog upita i želje svih onih koji vole klub s Bilinog polja odlučili da se utakmica protiv Zrinjskog 25. februara umjesto u 14:30 pomjeri za 17 sati, tako da će to biti faktički noćna utakmica, te prilika da još veći broj Zeničana dođe na stadion.

Nema sumnje da će već na otvaranju nastavka prvenstva u žiži javnosti biti stadion Bilino polje, koje će sigurno zasjati kao nekada, a to će svakako dobro doći i za nogomet u BiH. Jer nogomet se igra radi publike, a ona će sigurno u utakmici protiv Zrinjskog dobro napuniti tribine najljepšeg stadiona u BiH poručili su iz NK Čelik.