Derbi u subotu, Tušanj i Grbavica kapije otvaraju u nedjelju

Zrinjski i Široki u subotu odlučuju o prvaku

Derbi u subotu, Tušanj i Grbavica kapije otvaraju u nedjelju

A. Beganović

Za vikend će biti odigrano posljednje 15. kolo jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine s tim što će se u subotu i nedjelju igrati po četiri utakmice.

Derbi jesenjeg dijela prvenstva između Zrinjskog i Širokog na rasporedu je u subotu u 13:00, a pored ovog meča 22. septembra igraju Radnik - Olimpic, Zvijezda - Mladost, te Borac - Velež.

U nedjelju će na Grbavici od 13:00 snage odmjeriti Željezničar i Čelik, na Tušnju u istom vremenskom terminu igraju Sloboda i Sarajevo, Slavija će ugostiti Drinu, dok će Vitez dočekati Travnik.

Premijer liga, 15. kolo:

Subota, 13:00

Zrinjski - Široki (Muamer Bureković)

Radnik - Olimpic (Darko Obradović)

Zvijezda - Mladost (Admir Šehović)

Subota, 16:00

Borac - Velež (Vladimir Bjelica)

Nedjelja, 13:00

Željezničar - Čelik (Edin Jakupović)

Sloboda - Sarajevo (Ognjen Valjić)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez - Travnik (Predrag Stankić)

Slavija - Drina (Tomislav Čuić)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.