Fudbaleri Sarajeva nastavili pripreme za drugi dio sezone

Trenirali u Sarajevu

Fudbaleri Sarajeva nastavili pripreme za drugi dio sezone

Fudbaleri Sarajeva nastavili su danas sa pripremama za drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Igrači tima sa Koševa su odradili redovan trening po veoma teškim uslovima, a Marko Mihojević i Anel Hebibović poručuju da imaju namjeru što bolje da se spreme pred početak proljetnog dijela prvenstva.

"Drago mi je što smo se okupili poslije zimske pauze ovdje u Sarajevu u pomalo otežanim vremenskim uslovima. Za par dana idemo u Čitluk gdje nas očekuje bolje vrijeme i teren i onda idemo u Antaliju gdje očekujem dobre uslove i mislim da ćemo polako dizati formu prije početka prvenstva. Igramo na dva fronta i moramo se dobro spremiti. Znamo kako smo završili prvi dio sezone, igrali smo jako dobro. Prvi cilj je Evropa, ali mislim da možemo puno toga", rekao je Marko Mihojević.

Njegov saigrač Anel Hebibović poručio je da je u klubu veoma dobra atmosfera.

"Dobra atmosfera u timu je dobra za sve. Ona je broj jedan što se tiče svlačionice i svega. Mi se svi dobro slažemo, a pauza je došla u nezgodno vrijeme jer smo imali dobrih utakmica, ali radimo sve kako bi nastavili igrati kao u prošloj polusezoni", rekao je Hebibović.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Sarajeva će trenirati u glavnom gradu BiH prije odlaska u Čitluk, a nešto kasnije ih očekuje i dio priprema u Antaliji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi