Jagodić: Sarajevo je iskoristilo naše slabosti

E. Dindić

Trener Slobode Vlado Jagodić smatra da je poraz od Sarajeva realan obzirom na razne okolnosti.

Njegov tim na Tušnju je s 2:0 poražen od Sarajeva i Jagodić smatra da je bordo tim zasluženo slavio.

"Opet smo primili gol u sudijskom nadoknadu. Ovo je realno. Mi danas nismo bili na onom nivou kojeg sam ja očekivao. Nismo ispoštovali naše dogovore. Možda je to i zbog toga što je Sarajevo bilo dinamično i konkretno i što je imalo jednu sigurnost. Drugi poraz u nizu u Ligi za prvaka je realan ako uzmemo u obzir sve što smo vidjeli", rekao je Jagodić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ipak, mi, Radnik i Krupa smo u nekom rezervnom položaju u ovoj Ligi za prvaka. Sarajevu svakako čestitam, oni su iskorsitili naše slabosti i zasluženo su slavili. Možda je 1:0 realnije od 2:0, ali mi se okrećemo utakmici protiv Radnika. Nadam se da ćemo imati malo širi roster nego danas. Ipak, mislim da možemo igrati protiv Radnika u Bijeljini i eventualnom pobjedom opet bi bili jedan bod od Evrope".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi