Kadeti Olimpica i Željezničara odigrali za Sarajevo

Bez pobjednika u derbiju 23. kola

Kadeti Olimpica i Željezničara odigrali za Sarajevo

A. Beganović

Derbi 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete odigrali su Olimpic i Željezničar, a pobjednika nije bilo (1:1).

Derbi susret 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine opravdao je očekivanja, a podjela bodova najviše odgovora kadetima Sarajeva koji su savladali Borac, te su se učvrstili na prvom mjestu tabele i sada imaju četiri boda više od drugoplasiranog Željezničara.

Mladi fudbaleri Olimpica su bolje otvorili susret i u 35. minuti su stigli do prednosti. Dženan Kišić je sa 11 metara savladao golmana Željezničara Benjamina Mušiju.

U drugom dijelu mladi fudbaleri ekipe s Grbavice su bili bolji. Krenuli su po izjednačenje do kojeg su stigli u 64. minuti kada je mrežu domaće ekipe pogodio Ahmed Hasanović.

Premijer liga BiH za kadete, 23. kolo:

Olimpic - Željezničar 1:1 (Kišić / Hasanović)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

OLIMPIC: Karačić, Ćosić, Bjeljak, Bukva, Rondić, Kišić, Demirović, Biber, Tarić, Buljugić, Saljević. Još su igrali Trubljanin, Nezirević i Šehić.

ŽELJEZNIČAR: Mušija, Šabanadžović, Osmanković, Velić, Beširević, Hasanović, Delić, Ivković, Šehić, Karišik, Selmanović. Još su igrali Hećo, Islamović, Mehičić i Nuhanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi