Kadetska reprezentacija poražena od Crne Gore

Kadetska reprezentacija poražena od Crne Gore

A. Beganović

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u Petrovcu od ogovarajuće selekcije Crne Gore sa 0:2 u prvom od dva zakazana prijateljska susreta.

Pobjedu domaćem sastavu donijeli su Drinčić u 7. i Vukotić u 61. minuti, a izabranici Sakiba Malkočevića će sutra u 11 sati u Podgorici odigrati još jedan meč sa vršnjacima iz Crne Gore.

Prijateljski susret:

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 2:0 (1:0)

Stadion: „Pod Malim brdom“, Petrovac.

Sudija: Miloš Bešović (Crna Gora).

Strijelci: 1:0 Drinčić (7'), 2:0 Vukotić (61').

Žuti kartoni: Mirić (Bosna i Hercegovina).

CRNA GORA: Carević, Čelebić (Prenkočević), Petrović, Kolić (Marušić), Kumburović, Drinčić, Terzić (Rašović), Bećirović (Stijepović), Krstović (Čabarkapa), Damjanović (Jovanović), Vukotić (Zečević). Selektor: Boris Miličković.

BOSNA I HERCEGOVINA: Vasilj (Mušija), Osmanović (Arnautović), Beširević, Čeliković (Railić), Mirić, Sadiku (Grahovac), Smajić (Pepić), Rozić (Veladžić), Klarić (Dadić), Kovač (Buljubašić), Knežević (Resić). Selektor: Sakib Malkočević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti