Kako su trgovali bh. premijerligaši?

Mnogo dolazaka i odlazaka

Kako su trgovali bh. premijerligaši?

Nova sezona Premijer lige je pred vratima. Ovog vikenda nam slijedi 1. kolo, koje će bh. klubovi dočekati u znatno izmijenjenim sastavima.

Gotovo svi klubovi su promijenili veliki broj igrača, što se posebno odnosi na Željezničar, Sarajevo, Olimpic i Čelik. Slično je i u Radniku i Mladosti, kao i u Slobodi.

Najmanje su mijenjali u Širokom Brijegu, Zrinjskom i Krupi, a u nastavku pogledajte sve dolaske i odlaske u bh. premijerligašima za vrijeme ljetne pauze.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi