Jedinstvo se oprostilo od Kupa

Kečalović: Široki Brijeg je kvalitetniji i zasluženo prolazi

U dosta dobroj fudbalskoj predstavi na stadionu Pod borićima u Bihaću, domaće Jedinstvo nije uspjelo u 1/16 finala Kupa BiH iznenaditi favorizovanu momčad Širokog Brijega koja je na kraju slavila sa 0:2.

 Nakon utakmice prisutnim novinarima obratio se šef stručnog štaba bihaćkog kluba, Ahmet Kečalović, koji je Širokobriježanima uputio čestitke na zasluženoj pobjedi.

„Mi smo pokušali da nešto uradimo, dobili smo golove iz naših grešaka i imali smo dvije šanse koje nismo iskoristili. Momci su dali svoj maksimum, a Širokom Brijegu čestitam i mislim da zasluženo ide dalje“, kazao je Kečalović.

Kečalović u ovom susretu nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca, međutim, utakmica sa Širokim Brijegom sada je iza njega i svoje misli usmjerio je na nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH.

„Puno nam znače Topić i Halilović, ali idemo dalje, jer nama je važnija ova utakmica protiv Goražda. Pokušali smo zbog ove publike i zbog svijeta koji je došao na utakmicu, da ostvarimo što bolji rezultat, međutim, kvalitetnija i bolja ekipa je pobijedila i ja im čestitam“, riječi su Kečalovića.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.