Kolašinac provocira grčkog igrača koji je ostao bez zuba

Oglasio se na Instagramu

Kolašinac provocira grčkog igrača koji je ostao bez zuba

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je protiv Grčke (0:0) na Bilinom Polju u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Meču u Zenici obilježio je incident koji se desio na kraju utakmice kada je došlo do fizičkog sukoba između igrača i trenera naše reprezentacije i selekcije Grčke. Deblji kraj izvukao je Giannis Gianniotas koji je ostao bez zuba nakon što ga je šakom udario pomoćnik selektora Mehmeda Baždarevića, Stephane Gilli.

Rezervni igrač Grčke je i počeo fizički sukob s našim igračima nakon čega je sve kulminiralo udarcem Gillija. Nakon toga "eksplodirale" su društvene mreže, a prva "zvijezda" bio je upravo Gianniotas, te je bosanski humor još jednim izašao na vidjelo.

Zanimljivu sliku na svom Instagram profilu objavio je i bh. reprezentativac i novi igrač Arsenala, Sead Kolašinac. Fotografija govori više od hiljadu riječi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi