Kulaš: Nedostatak iskustva koštao nas je Orašju

Trener Iskre za SportSport.ba

Kulaš: Nedostatak iskustva koštao nas je Orašju

S. Mlaćo

Iako su veći dio meča bili ravnopravan protivnik Orašju, nogometaši Iskre poraženi su sa minimalnih 1:0 od popularnih Labudova sa Save.

Bugojancima je presudio rezervista Marko Đukić koji je prelijepim pogotkom u 76. minuti matirao Ćemana i donio svom timu prvu "tricu" ove sezone. Trener Iskre Senid Kulaš ipak nije bio razočaran izvedbom svojih izabranika.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Domaću ekipu smo sveli na samo jedan šut na gol u 90. minuta, ali nažalost primili smo nesretno pogodak, tačnije eurogol koji se rijetko viša na našim terenima. Imali smo par šansi i dvije dobre kontre gdje je nedostatak iskustva došao do izražaja i nismo kaznili domaćina", kazao je Kulaš za SportSport.ba.

U narednom kolu na Jaklić stiže NK Travnik. Radi se o kantonalnom derbiju u kojem sigurno neće nedostajati uzbuđenja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Očekuje nas kantonalni derbi, mislim da će Jaklić biti dobro popunjen, a mi ćemo dati sve od sebe da upišemo tri boda. Pozivam sve naše navijače da nas podrže do nove pobjede", dodao je mladi stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi