Mamić: Protiv Slobode prenijeti dobre stvari s Grbavice

Prvotimac NK Vitez za SportSport.ba

Mamić: Protiv Slobode prenijeti dobre stvari s Grbavice

S. Mlaćo

Iako su u prošlom kolu poraženi od Željezničara (0:1) na Grbavici, u NK Vitez mogli su biti zadovoljni igrom koji su pokazali u našem glavnom gradu.

 Odmah nakon meča, sve misli izabranika Ivice Boniać okrenute su ka duelu narednog kola sa Slobodom iz Tuzle.

Vitežani će tražiti prvu "tricu" u novoj sezoni, a za SportSport.ba je o samoj utakmici, te očekivanjima u istoj govorio 26-godišnji Ivan Mamić.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica, Sloboda je čvrsta ekipa koja svakog može ugroziti. Međutim, mi igramo kući i svakako da ćemo ići na pobjedu. Mislim da smo u ova tri kola pokazali da ako igramo čvrsto i kompaktno da možemo parirati svima. U subotu ćemo morati prenijeti sve one dobre stvari sa Grbavice, s tim da ćemo morat biti konkretniji u završnici, ako želimo bodove. Vjerujem da na domaćem terenu možemo doći do prve ovosezonske pobjede koja bi nam donijela mir i ohrabrenje u daljnjem radu", kazao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mamić je u prva tri kola bio jedan od najstandardnijih nogometaša Viteza, te se očekuje da će biti velika prijetnja za Slobodu. Duel Viteza i Slobode igra se u subotu sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi